Hvad siger andre

Interview 1

Augusta har gennemgået Words 1 i Læsekupéen og fortæller om, hvad det har betydet for hende.

Interview 2

Mie, Augustas mor, fortæller om, hvordan hun har oplevet, at Augusta har ændret sig fagligt og personligt.

Interview 3

Augusta har fået redskaber, som gør, at hun kan klare sig selv.

Interview 4

Augusta fortæller om, hvordan hun oplever ordblindhed

Fantastisk sommerskole

Vores datter er ordblind, har knoklet hårdt med det danske sprog og har fået lært gode strategier – på dansk.

Da hun gik i 7. klasse, havde udfordringerne i engelsk vokset sig så store, at hun indtrængende bad om hjælp.
Vi fik kendskab til Nelly og Læsekupéen og aftalte sommerskole intensivt i to uger i sommerferien imellem 7. og 8. klasse.
Nelly og vores datter arbejdede 1,5 time online hver dag med bogen Words 1 og mange sjove og gode online opgaver.

Nelly var utrolig sød, rolig, anerkendende og fagligt yderst kompetent. Arbejdet var med lektier naturligvis hårdt, men også meget afvekslende og motiverende.

Vores datter gik fra at være virkelig ked af det og føle decideret ubehag ved både at udtale, læse og stave på engelsk til at være sikker i grundlæggende strategier og stolt ved sin udtale. Hun er helt igennem glad og stolt af at være rykket helt utroligt.

Selvfølgelig har hun ikke indhentet klassekammeraterne, men hun har lært strategier, der gør, at hun kan hjælpe sig selv videre i arbejdet med engelsk i stedet for at gå i stå og føle sig helt lost. Vi er så taknemmelige for Nellys grundige arbejde.
Vi kan på det kraftigste anbefale Nelly og Læsekupeen.

Filukas mor og far
Jeg kan varmt anbefale engelskundervisningen hos Nelly.

Jeg er selv ordblind, i en sådan form, at det er værst på fremmedsprog og jeg har altid haft svært ved engelsk. Derfor fik jeg i løbet af 2.G (HTX) hjælp hos Nelly.

Igennem et super godt forløb, hvor jeg med Nellys hjælp kom igennem alle HELPstart bøgerne, og andet ekstra materiale fra Nelly, rykkede jeg mig helt vildt.
Jeg er blevet mere sikker i min læsning og stavning på engelsk. Ud over dette gav Nelly mig feedback på mine afleveringsopgaver og hjalp mig med at finde de fejlgrupper, jeg skulle passe på til eksamen.

Som en følge af forløbet hos Nelly rykkede jeg mig fra 4 og 7 i standpunkt til 10 og 10 :-) ud over det var jeg til eksamen i skriftlig engelsk på B niveau og fik et 12 tal.

Jeg er superglad for at vi (mine forældre og jeg) valgte et forløb hos Nelly. Ikke blot fordi jeg har rykket mig så meget i engelsk,
men også fordi Nelly er utrolig behagelig og dygtig.

Forløbet hos Nelly har på en gang været lærerigt og fyldt med hyggelige stunder.
Mette